Nieuws

Inzameling van koelmiddel voor milieubescherming
Tijd vrijgeven: 2020-08-31 09:57:21  Hits: 26

1. Complete collectie koelmiddel voor milieubescherming  

Milieuvriendelijk koudemiddel is een niet-brandbaar, energiezuinig, groen en milieuvriendelijk koudemiddel. Milieuvriendelijk koudemiddel is een kleurloos gas bij normale temperatuur en een kleurloze transparante vloeistof onder eigen druk. Milieuvriendelijk koelmiddel is momenteel de internationaal erkende beste vervanger voor R-12. Milieuvriendelijke koudemiddelen hebben een slechte onderlinge oplosbaarheid met minerale oliën en een goede onderlinge oplosbaarheid met esteroliën (POE68). Milieuvriendelijke koelmiddelen kunnen op grote schaal worden gebruikt in auto-airconditioning, centrale airconditioning-koelsystemen en ijsbereidingsapparatuur, evenals in koelkasten, diepvriezers, farmaceutische en cosmetische spuitbussen. Veel voorkomende soorten milieuvriendelijke koelmiddelen kunnen worden onderverdeeld in:

 

R134a, R410A, R407C, R417A, R404A, R507, R23, R508A, R508B, R152a, ENZ.

 

R404A-koelmiddel

Fysische en chemische eigenschappen: R404A mag geen niet-azeotroop gemengd koelmiddel zijn dat geen chloor bevat. Het is een kleurloos gas bij normale temperatuur en druk. Het is een gecomprimeerd vloeibaar gas dat is opgeslagen in een cilinder. De ODP is 0, dus R404A is een milieuvriendelijk koelmiddel dat de atmosferische ozonlaag niet beschadigt. Hoofdgebruik: R404A wordt voornamelijk gebruikt ter vervanging van R22 en R502. Het heeft de kenmerken van reinheid, lage toxiciteit, onbrandbaarheid, goed koeleffect, enz. Het wordt veel gebruikt in koelsystemen op lage temperatuur. Productverpakking: verpakking van stalen flessen, 10,9 kg / fles, 1000 kg / fles.

 

R134a koelmiddel

R134a is momenteel een van de belangrijkste internationaal erkende koudemiddelen ter vervanging van R12. Het wordt veel gebruikt in airconditioning voor auto's, commerciële en industriële koelsystemen en als schuimmiddel voor de productie van isolatiematerialen van hard plastic. Het kan ook worden gebruikt om andere gemengde koeling te configureren. Middelen, zoals R404A en R407C. Hoofdgebruik: het wordt voornamelijk gebruikt als koelmiddel in plaats van R12, en het wordt veel gebruikt in auto-airconditioners en koelkastkoeling. Productverpakking: verpakking van stalen flessen, 13,6 kg / fles, 400 kg / fles, 1000 kg / fles, ISOTANK.

 

R410A-koelmiddel

 

Fysische en chemische eigenschappen: Onder normale temperatuur en druk is R410A een niet-chloorfluoral   kane non-azeo   Tropisch gemengd koelmiddel, een kleurloos gas. Het is een gecomprimeerd vloeibaar gas dat is opgeslagen in een cilinder. De ODP is 0, dus R410A is een milieuvriendelijk koelmiddel dat de atmosferische ozonlaag niet beschadigt. Hoofdgebruik: R410A wordt voornamelijk gebruikt ter vervanging van R22 en R502. Het heeft de kenmerken van reinheid, lage toxiciteit, onbrandbaarheid en goed koeleffect. Productverpakking: stalen flesverpakking, 11,3 kg / fles, 400 kg / fles, 1000 kg / fles, ISOTANK.

 

R407C koelmiddel

Fysische en chemische eigenschappen: Bij normale temperatuur en druk is R407C een niet-chloorfluoral   kane non-azeo   tropic gemengd koelmiddel. Het is een kleurloos gas. Het is een gecomprimeerd vloeibaar gas dat is opgeslagen in een cilinder. De ODP is 0, dus R407C is een milieuvriendelijk koelmiddel dat de atmosferische ozonlaag niet aantast. Hoofdgebruik: R407C wordt voornamelijk gebruikt om R22 te vervangen, dat de kenmerken heeft van schoon, lage toxiciteit, niet-brandbaarheid, goed koeleffect, enz. Het wordt veel gebruikt in airconditioners voor thuisgebruik, kleine en middelgrote centrale airconditioners. Productverpakking: stalen flesverpakking, 11,3 kg / fles, 400 kg / fles, 1000 kg / fles, ISOTANK.

 

R417A-koelmiddel

Fysische en chemische eigenschappen: Bij normale temperatuur en druk is R417A een niet-azeotroop gemengd koelmiddel van fluoralkaan zonder chloor. Het is een kleurloos gas. Het is een gecomprimeerd vloeibaar gas dat is opgeslagen in een cilinder. De ODP is 0, dus R417A is een milieuvriendelijk koelmiddel dat de atmosferische ozonlaag niet beschadigt. Hoofdgebruik: R417A wordt voornamelijk gebruikt om R22 te vervangen, dat de kenmerken heeft van schoon, lage toxiciteit, onbrandbaarheid en een goed koeleffect. Het wordt gebruikt voor warmtepomp (OEM eerste vervanging R22) en airconditioner (after-sales vervanging R22). Productverpakking: verpakking van stalen flessen, 11,3 kg / fles, 400 kg / fles, 1000 kg / fles. Kan ook ISO-container- of scheepvaarttankzendingen leveren volgens gebruikersvereisten; categorie verpakte goederen 2.2.

 



voorgaand: Bedrijfsgeschiedenis

volgende: Complete collectie koelmiddel voo...