Nieuws

Ervaring met het kopen van ijsmachines. Moet de kennis van ijsmachines lezen voordat u koopt
Tijd vrijgeven: 2020-09-02 08:46:46  Hits: 39

De aankoop van een ijsmachine.Moet de kennis van de ijsmachine lezen voor het kopen


Ten eerste, voordat je een ijsmaker koopt,   Zorg ervoor dat je duidelijk onderscheid maakt tussen het type ijsmaker.Niet blindelings kopen om de verkeerde niet te kopen.De ijsmaker is een algemene term voor het maken van ijs apparatuur.De vorm van de geproduceerde ijsblokjes varieert naar gelang van de structuur en de productiemethode van de verdamper (ijsmal).Volgens de vorm van ijs, verdeelt de industrie in het algemeen ijsmachines in vlokken ijsmachines, kubus   ijsmachines, ijsblokjes, ijsmachines, ijsmachines, ijsmachines voor buisjes, ijsmachines, sneeuwvlokken   ijs   machines, drijfmest   ijsmachines, flessen   ijsmachines, enz.


Ten tweede, begrijp de structuur van de ijsmachine.

De ijsmachine bestaat voornamelijk uit compressor, droog filter, condensator, expansieflep, verdamper, elektrische doos, eenrichtingklep,   Details als hieronder:

Eén.De compressor, die energie levert voor de ijsmachine, is het hart van de ijsmachine.De kwaliteit van de compressor is een van de belangrijke indicatoren voor de beoordeling van de kwaliteit van de ijsmachine.

Twee.Droge filtratie, een klein droog filter, kan niet worden onderschat.   Het kan het vocht en het residu van het ijssysteem filteren, is de ijsmachine reiniger, en garandeert de stabiele werking van het maken van ijs.

Drie.Er zijn twee soorten condensatoren: door de lucht gekoelde en met water gekoelde, die voornamelijk afhankelijk zijn van de ventilator om de overtollige warmte weg te nemen, en de hogetemperatuurdampkoelmiddel te koelen tot de vloeibare toestand om de nodige temperatuur voor de ijsmaker om te verdampen.

Vier.De uitbreidingsklep.   De ijsmachine gebruikt meestal thermische uitbreidingsklep.Het is de taak om de vloeibare koelmiddel in een dampkoelmiddel te verwerken, de omstandigheden te scheppen voor verdamping van de ijsmachine en de snelheid van de koelmiddel van de ijsmachine aan te passen.

Vijf.verdamper, ijsmachine verdamper staat bekend als ijstrommel.Zijn belangrijkste functie is dat de verdamper de warmte van het water absorbeert en het water snel bevriest in ijs.Of de ijsmaker de verdamper kan produceren is een symbool van de kracht van de ijsmaker.

Zes.Elektrische doos.   Meestal zal de elektrische box worden ingevoerd in het controlesysteem, en elke component is gecontroleerd om te coördineren en stabiel   Opereren.Er zijn meestal meerdere relais, contactors, PLC controllers, en fasesequentiebeschermers.De geassembleerde elektrische doos is veel beter dan de printplaat.Het systeem is stabiel, veilig en betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden.De nadelen zijn iets duurder.

Zeven.Andere onderdelen   Bijvoorbeeld, eenrichtingkleppen, voorkomen dat koelmiddel achterwaarts stroomt, en solenoïde kleppen controleren de debiet en druk van koelmiddel in het ijssysteem.

Opmerking: De structuur van de grote ijsmachine is iets anders.Het zal ingewikkelder worden en er zullen meer accessoires zijn om de stabiele en veilige werking van de ijsmachine te waarborgen.


Derde,   begrijpt het principe van de ijsmachine

Om de ijsmachine als voorbeeld te nemen, is de verdamper een apparaat om ijs te maken, dat heet   Een ijstrommel.Het is cilindrisch en heeft een ringvormige omleiding binnen, die snel koude en warmte kan uitwisselen tussen het koelmiddel met lage temperatuur en het water (water gelijkmatig besprenkeld door het waterdistributievak);   om ijs te maken   snel gevormd, en de reduceur rijdt het ijs   schraper   om het ijs te hangen en te vallen   naar   opslag van ijs   kamer.


Vierde,   de kracht van de fabrikanten van ijsmachines begrijpen

HEFFORTS is de top tien fabrikant van ijsinstallaties en de belangrijkste teeltbedrijven van Made in China 2025.HEFFORTS ijsbedrijf integreert de productie, R & D en verkoop.Het heeft een perfecte after-sales manifestatie.Elke ijsmachine is gegarandeerd voor 18 maanden.Het bedrijf produceert voornamelijk vlokijs machine, blok ijsmachine, buis ijsmachine, zee water ijsmachine, slurry   ijsmachine en andere soorten ijsinstallaties


voorgaand: Complete collectie koelmiddel voo...

volgende: Hoe kies je de ijsmachines in de ...